Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
   Sosuri calde (9)
» Sosuri reci (17)
   Sosuri dulci (3)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Sosuri reci
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.1
Sos alb
Ingrediente
Unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper.

Mod de preparare
Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte, amestecind sa nu se faca cocolosi. Se fierbe pe foc mic 15-20 minute. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Laptele poate fi inlocuit cu supa de carne, de legume sau de smintina.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Credeti ca in alta tara ati putea duce o viata mai buna ?
Cu siguranta DA
Posibil
Cu siguranta NU
  Hint
Oricine poate deveni membru al unui club, trebuie doar sa isi creeze un cont si sa urmeze inscrierea in clubul respectiv. Odata devenit membru, are dreptul de a pune si sterge subiecte si mesaje, de asemenea poate crea si categorii insa aceste vor putea fi sterse doar de catre administratorul clubului respectiv.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare