Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
   Sosuri calde (9)
» Sosuri reci (17)
   Sosuri dulci (3)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Sosuri reci
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 6.72
Sos alb (pentru carne de vita)
Ingrediente
1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou

Mod de preparare
O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care a fiert iepure de casa, gaina, carne de berbec sau de vitel si se fierbe la foc slab timp de 5-10 minute. Dupa aceea, sosul se ia de pe foc se adauga un galbenus de ou batut intr-un pahar cu putin sos, se sareaza dupa gust se adauga o bucatica de unt si se amesteca.

Servire
Se serveste la diferite feluri de carne fiarta.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Ce efecte credeti ca ar avea amanarea datei de aderare a Romaniei la UE ?
Mai mult pozitive
Mai mult negative
Nu ne-ar afecta cu nimic
  Hint
Cel care creaza un club este singurul administrator al acestuia, el decide ce categorii va cuprinde clubul respectiv putand sterge aceste categorii, precum si subiectele si posturile din interiorul acestora, insa doar in primele 5 zile de cand au fost puse.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare