Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
   Sosuri calde (9)
» Sosuri reci (17)
   Sosuri dulci (3)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Sosuri reci
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 7.52
Sos de ou cu mustar si castraveti acri
Ingrediente
Oua fierte (2), ulei (150 ml), mustar (1 lingura), zeama de lamiie (de la 1/2 lamiie), castraveciori murati (2), sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare
Ouale se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine o crema, la care se adauga mustarul si zeama de lamiie, frecind pina la omigenizare. Se pun apoi albusurile tocate marunt, castravetii tocati, tarhonul, putin piper, sare dupa gust si patrunjel.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Care este cel mai important criteriu pe care va bazati la alegerea bancii in privinta deschiderii unui cont de economii ?
Gradul de siguranta al bancii
Dobanda
Renumele Bancii
  Hint
Creaza-ti un cont si poti beneficia de diferitele sectiuni ale sitului, astfel iti poti crea propria agenda pentru contacte, poti pune gratuit anunturi si poti desbate cu celilalti membri diferite subiecte in cadrul cluburilor, de asemenea in sectiune Top poze iti poti pune pozele preferate sau poti vota pozele celorlalti utilizatori.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare