Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
» Sosuri calde (9)
   Sosuri reci (17)
   Sosuri dulci (3)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Sosuri calde
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 7.73
Sos de ficat
Ingrediente
750-800g ficat, 5 cepe, 1 lingura grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste in apa clocotita

Mod de preparare
Ceapa taiata felii se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu putin timp inainte de a se servi la masa. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper.
Mod de servire: Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Cand apelati la doctor ?
La aparitia primelor simptome
La agravarea situatiei
Nu apelez la doctor
  Hint
Creaza-ti un cont si poti beneficia de diferitele sectiuni ale sitului, astfel iti poti crea propria agenda pentru contacte, poti pune gratuit anunturi si poti desbate cu celilalti membri diferite subiecte in cadrul cluburilor, de asemenea in sectiune Top poze iti poti pune pozele preferate sau poti vota pozele celorlalti utilizatori.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare