Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

23.04.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
» Antreuri (40)
   Mancaruri (68)
   Salate (94)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Antreuri
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.58
Cartofi cu branza
Ingrediente
Cartofi (1 kg), ceapa (1), untura, brinza rasa (40 g), brinza (4-5 felii).

Mod de preparare
Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in untura incinsa. Cind sunt aproape patrunsi, se adauga brinza rasa; se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic, pina se formeaza o crusta aurie. Se intoarce aceasta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii se brinza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pina cind brinza se topeste.

Servire
Se poate servi cu legume sote, felii de sunca sau salata.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Credeti ca este adevarata povestea cu Adrian Mutu si chelnerul din Constanta ?
Da, Adi este de vina
Nu, totul este o inscenare
Posibil, nu iese fum fara foc
  Hint
Cel care creaza un club este singurul administrator al acestuia, el decide ce categorii va cuprinde clubul respectiv putand sterge aceste categorii, precum si subiectele si posturile din interiorul acestora, insa doar in primele 5 zile de cand au fost puse.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare