|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocteil cu inghetata de vanilie si alune |
Ingrediente:
1 l lapte
100g alune
400g inghetata de vanilie
250 ml votca
Mod de preparare:
Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si
pisate in pilita. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora.
Servire:
Se serveste rece, in pahare de cocteil, in care se pune cite o lingura de
inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Creaza-ti un cont si poti beneficia de diferitele sectiuni ale sitului, astfel iti poti crea propria agenda pentru contacte, poti pune gratuit anunturi si poti desbate cu celilalti membri diferite subiecte in cadrul cluburilor, de asemenea in sectiune Top poze iti poti pune pozele preferate sau poti vota pozele celorlalti utilizatori.
|
|
|
|
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre. |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|