Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
   Supe (51)
» Ciorbe (48)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Ciorbe
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.13
Ciorba de ardei si varza
Ingrediente
O jumatate de kg de varza, 4 ardei mari, 4 frunze de telina, 200 g de carne cu os (mai mult os), marar proaspat sau uscat taiat marunt, cimbru (praf), sare, piper, 3-4 rosii mari.

Mod de preparare
Carnea spalata se pune la fiert cu apa. Intre timp se taie varza fideluta, se presara cu sare si se framanta. Ardeii se taie cubulete. Telina se taie marunt. Cand carnea a fiert vreo 15-20 de minute se adauga varza, ardeii si telina si se mai lasa la fiert inca vreo 20 de minute, timp in care curatam rosiile de pielita si le taiem felii. Acestea se adauga la ciorba cu piper, marar si cimbru. Mai lasam sa dea un clocot si servim cu smantana.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Ce ati prefera ?
Un loc de munca foarte sigur, chiar daca prost platit
Un loc de munca foarte bine platit, chiar daca nu prea sigur
  Hint
Iti poti crea propria agenda online, unde poti salva diferite informatii utile despre contacte tale, pentru fiecare intrare poti stoca pana la 4 numere de telefon, adresa, codul postal precum si adresa de email sau ID-ul de messenger.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare