Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Preparate din peste
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.36
Cod cu sparanghel si rosii
Ingrediente
350 g sparanghel, taiat segmente (5 cm fiecare), 250 g rosii "cirese" (sau obisnuite), o mana frunze de busuioc, 4 linguri ulei de masline extra virgin, 4 fileuri cod (200 g fiecare), sucul de la 1 lamaie.

Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190 grade C. Asaza sparanghelul si rosiile intr-o tava de friptura si presara frunzele de busuioc. Stropeste cu 3 linguri ulei de masline si da la cuptor timp de 5 minute. Asaza codul deasupra, cu pielita in sus, si presara sare si piper negru, proaspat macinat. Stropeste cu uleiul ramas si da din nou la cuptor alte 5-8 minute, pana cand pestele se patrunde (carnea devine opaca). Stoarce lamaia deasupra. Portioneaza legumele pe patru farfurii si pune pestele. Serveste stropit cu sosul din tava.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Credeti ca in Romania de astazi se poate duce o viata sanatoasa ?
Da, depinde de vointa fiecaruia
Foarte greu
Nu se poate
  Hint
Iti poti crea propriile cluburi sau te poti inscrie intr-unul, in care vei putea dezbate cu prietenii si nu numai, diferitele subiecte care te preocupa.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare