Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
» Compoturi (7)
   Gemuri-dulceturi (22)
   Sterilizarea fructelor (1)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Compoturi
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 6.51
Compot de dovlecei
Ingrediente
2 kg dovlecei, 1 kg zahar, 100 ml otet, apa, 2 plicuri zahar vanilat, o lamaie, conservant,

Mod de preparare
2 kg de dovlecel se taie cubuleţe mici şi se pun într-o soluţie de 100 ml oţet şi apă cât să-i acopere. Se lasă 2-4 ore. Se scurg şi se pun la fiert cu o soluţie de: 1,750 ml apă, un kg de zahăr, un plic de zahăr vanilat. Se lasă până când dovlecelul devine sticlos. Se ia de pe foc. Se adaugă un pliculeţ de zahăr vanilat şi o lămâie tăiată cubuleţe: jumătate curăţată, jumătate cu coajă. Se pune în borcane, se adaugă un vârf de cuţit conservant. Se capsează borcanele şi se pun la dust/ sterilizat/ fiert aproximativ 20- 30 de minute. Se lasă până se răcesc.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Folositi internetul pentru a executa plati online ?
Tot timpul
Destul de des
Rar
Niciodata
  Hint
Cluburile pot fi create doar in subcategoriile deja disponibile din sectiunea Cluburi, pentru crearea unor noi subcategorii, scrie-ti propunerea in sectiunea Contact a sitului.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare