|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Compot de dovlecei |
Ingrediente
2 kg dovlecei, 1 kg zahar, 100 ml otet, apa, 2 plicuri zahar vanilat, o lamaie, conservant,
Mod de preparare
2 kg de dovlecel se taie cubuleţe mici şi se pun într-o soluţie de 100 ml oţet şi apă cât să-i acopere. Se lasă 2-4 ore. Se scurg şi se pun la fiert cu o soluţie de: 1,750 ml apă, un kg de zahăr, un plic de zahăr vanilat. Se lasă până când dovlecelul devine sticlos. Se ia de pe foc. Se adaugă un pliculeţ de zahăr vanilat şi o lămâie tăiată cubuleţe: jumătate curăţată, jumătate cu coajă. Se pune în borcane, se adaugă un vârf de cuţit conservant. Se capsează borcanele şi se pun la dust/ sterilizat/ fiert aproximativ 20- 30 de minute. Se lasă până se răcesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Creaza-ti un cont si poti beneficia de diferitele sectiuni ale sitului, astfel iti poti crea propria agenda pentru contacte, poti pune gratuit anunturi si poti desbate cu celilalti membri diferite subiecte in cadrul cluburilor, de asemenea in sectiune Top poze iti poti pune pozele preferate sau poti vota pozele celorlalti utilizatori.
|
|
|
|
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre. |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|