Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

23.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
   Antreuri (13)
   Mancaruri (99)
   Fripturi (58)
   Preparate din carne tocata (20)
   Preparate din organe (27)
   Preparate din carne de vanat (8)
   Preparate la taierea porcului (3)
   Salate (2)
» Preparate pe baza de gelatina (1)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Preparate pe baza de gelatina
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 6.35
Aspic de pasare
Ingrediente
12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina, carne de pasare, mazare boabe.

Mod de preparare
Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In forma ornata se asaza feliile de carne, suprapuse, neinghesuite.Cind carnea este de curcan, se incepe cu feliile de piept (ca acestea sa fie deasupra, cind se rastoarna preparatul). Se lasa pe margine un spatiu liber de 1 cm si se toarna aspic, umplind toate golurile si depasind nielul carnii cu 1 cm. Dupa ce s-a lasat in frigider sa se inchege, deasupra lui se pune un strat de 2-3 cm de mazare boabe, fiarta, sau din conserva (bine scursa de apa, sau salata ruseasca, lasind pe margine un spatiu liber de 1 cm). Se tine la frigider sa se raceasca 30 minute, apoi se umple cu aspic si acel spatiu gol, lasind sa depaseasca nivelul mazarii sau salatei cu 1 cm pentru a le fixa.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Care este moneda in care ati contracta un imprumut bancar ?
Leu
Euro
Dolar
Alta moneda
  Hint
Cluburile pot fi create doar in subcategoriile deja disponibile din sectiunea Cluburi, pentru crearea unor noi subcategorii, scrie-ti propunerea in sectiunea Contact a sitului.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare