Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

23.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
» Budinci cu legume, branza, paste (44)
   Budinci cu carne, sunca (12)
   Budinci dulci (22)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Budinci cu legume, branza, paste
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.27
Galuste cu gris
Ingrediente
Un ou, gris o data si jumatate cit greutatea oului, o lingura de ulei, facultativ.

Mod de preparare
Dupa ce albusul s-a batut spuma, se adauga galbenusul si uleiul; se bat de 4-5 ori, ca sa se amestece putin, apoi se pune tot grisul.Se amesteca compozitia usor prin rasturnare,ca sa nu lase albusul,pina cind se incorporeaza grisul.Galustele se iau numai din marginea compozitiei. Se fierb in clocote mici,cu capacul tras putin intr-o parte, 12-15 minute. Dupa 7-8 minute, galustele se intorc cu furculita in supa.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Credeti ca in alta tara ati putea duce o viata mai buna ?
Cu siguranta DA
Posibil
Cu siguranta NU
  Hint
Mesajele dintr-un club, pot fi sterse doar de catre membrul care le-a pus sau de catre administratorul clubului, aceasta actiune se poate face doar in primele 5 zile de cand au fost puse, dupa care, acestea nu mai pot fi decat citite.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare