Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
   Creme-spume (58)
   Inghetate (14)
   Aluaturi (44)
» Fursecuri (50)
   Bomboane-ciocolata (10)
   Torturi (24)
   Prajituri (152)
   Salate (7)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Fursecuri
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 6.69
Biscuiti cu crema si ciocolata
Ingrediente (12 portii)
Pentru aluat: 125g unt sau margarina, inmuiata, 150g zahar tos, 1 ou de marime mijlocie, batut, 210g faina obisnuita, 15g pudra de cacao,
Pentru umplutura: 50g unt inmuiat, 50g zahar pudra, citeva picaturi de esenta de menta si de portocale, 225g ciocolata cu lapte, topita, 50g ciocolata alba, topita,

Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la semnul 4 sau 180C. Tapetati doua tavi de copt cu hirtie pergament.
Frecati untul sau margarina cu zaharul si incorporati treptat, batind, oul. Cerneti la un loc faina si cacaua. Adaugati-le, amestecind, in compozitia frecata.
Daca aluatul este lipicios, raciti-l in frigider. Pudrati suprafata de lucru si sucitorul cu un amestec de faina si cacao. Intindeti aluatul pina obtineti o foaie cu grosime de 3 mm si taiati-o in dreptunghiuri cu laturile de 2,5 x 6,5 cm.
Asezati-le in tavi de copt, lasind spatii intre ele, astfel incit aluatul sa poata sa creasca. Coaceti 15 min sau pina ce aluatul este tare la apasare. Raciti in tava 2 min, apoi mutati pe un gratar metalic, la racit.
Frecati untul cu zaharul pudra, si impartiti in doua. Pentru o portie folositi esenta de portocale, iar pentru cealalta esenta de menta. Cu cele doua compozitii ungeti biscuitii ca pe sandvisuri. Topiti ciocolata cu lapte la bain-marie. Cufundati apoi biscuitii in ciocolata topita sau intindeti-o cu o pensula peste biscuiti. Lasati sa se intareasca.
Puneti ciocolata alba topita intr-un cornet mic de spritat confectionat din hirtie pergament si stropiti peste biscuitii cu crema verde (de menta), pentru a-i deosebi de ceilalti. Lasati sa se intareasca. Pastrati intr-o cutie inchisa ermetic. Consumati in primele 3 zile.
Ii puteti servi fie cu glazura de ciocolata, fie umpluti cu crema de unt.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Care este echipa ta de fotbal favorita ?
Steaua
Rapid
Dinamo
Alta
  Hint
Creaza-ti un cont si poti beneficia de diferitele sectiuni ale sitului, astfel iti poti crea propria agenda pentru contacte, poti pune gratuit anunturi si poti desbate cu celilalti membri diferite subiecte in cadrul cluburilor, de asemenea in sectiune Top poze iti poti pune pozele preferate sau poti vota pozele celorlalti utilizatori.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare