|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gogosari cu miere si otet |
Ingrediente
4 kilograme de gogosari mari si frumosi, taiati in jumatati sau sferturi, dupa preferinta, 1 litru de otet, 250 grame de zahar, 2 linguri de miere, 2 linguri de sare grunjoasa (mare), bobite de mustar si foi de dafin.
Mod de preparare
Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane de 800 de grame (sau de ce gramaj doresti), se adauga bobitele de mustar si foile de dafin si se toarna peste ei compozitia care intre timp s-a mai racit putin (ai grija sa nu se fi racit totusi prea mult).
Se capseaza borcanele si se aseaza in camara sau in beci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Poti sa iti creezi cluburile proprii in care vei dezbate subiectele care te preocupa impreuna cu prietenii tai si nu numai. |
|
|
|
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre. |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|