|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gogosari in sos |
Ingrediente
Pentru 2,5 kilograme de gogosari ai nevoie de 250 grame de zahar, 250 ml de ulei, 250 ml de otet, 400 grame de bulion, sare, piper si 2 foi de dafin.
Mod de preparare
Se pun la fiert uleiul, zaharul, otetul, bulionul, foile de dafin, piperul si sarea. Se lasa sa dea in clocot de cateva ori. Gogosarii se taie feli si se pun pe rand in sos unde sunt lasati timp de 5-7 minute. Se aseaza apoi in borcane peste care se toarna sosul. Borcanele se capseaza si se fierb in baie de aburi timp de 30 de minute de la clocotire. Cand se racesc, se aseaza frumos in camara sau in beci si se mai deschid la iarna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Iti poti crea propria agenda online, unde poti salva diferite informatii utile despre contacte tale, pentru fiecare intrare poti stoca pana la 4 numere de telefon, adresa, codul postal precum si adresa de email sau ID-ul de messenger. |
|
|
|
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre. |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|