Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

22.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
   Creme-spume (58)
   Inghetate (14)
   Aluaturi (44)
» Fursecuri (50)
   Bomboane-ciocolata (10)
   Torturi (24)
   Prajituri (152)
   Salate (7)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Fursecuri
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.59
Biscuiti cu miere
Ingrediente
500 g faina, 200 g miere, 100 g zahar, 100 g unt, un ou, un galbenus, 100 ml lapte, o lingurita scortisoara macinata, un virf de lingurita cuisoare macinate, o lingurita cu virf amoniac carbonic; Glazura: un albus, 200 g zahar pudra, 50 ml zeama lamiie.

Mod de preparare
Mierea se cintareste direct in castron, adaugind toate ingredientele indicate si la urma, faina cu amoniacul. Se amesteca toate, apoi se framinta cu mina 2-3 minute. Aluatul se lasa la rece 2-3 ore sau de seara pina dimineata, acoperit ca sa nu prinda crusta. Se ia din aluat cite o bucata si pe masa presarata cu faina. I se da forma de sul cu diametrul de 2 cm, care, apoi, se taie in bucati de 2 cm. Bucatile se ruleaza intre palme, formindu-se bile, care se asaza in tava presarata cu faina cu distanta de 3 cm intre ele, deoarece vor creste la copt. Tava se introduce in cuptorul bine incalzit inainte la foc mijlociu si se coc circa 30 minutem focul reducindu-se imediat la submijlociu, fara sa se deschida cuptorul 20 minute. Din cauza mierii, se rumenesc mai mult si se intaresc. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o cratita de 4-5 l. Cind toti biscuitii sint copti, se desarta peste ei, in mai multe locuri, glazura, adunindu-se bine de pe vas cu lopatica de plastic. Cratita se prinde, apoi, de toarte, se salta in sus pentru ca biscuitii rasturnindu-se sa se unga pe toate fetele cu glazura. Dupa aceea, biscuitii se asaza pe baza lor, pe o foaie de nailon, lasindu-se 3-4 ore, pina cind se usuca glazura. Se pot pastra in cutie de metal inchisa sau in punga de nailon.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Credeti ca Steaua va trece de grupele Ligii Campionilor ?
Da
Nu
Posibil
Nu ma intereseaza
  Hint
Mesajele dintr-un club, pot fi sterse doar de catre membrul care le-a pus sau de catre administratorul clubului, aceasta actiune se poate face doar in primele 5 zile de cand au fost puse, dupa care, acestea nu mai pot fi decat citite.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare