Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

23.04.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
   Antreuri (13)
   Mancaruri (99)
   Fripturi (58)
» Preparate din carne tocata (20)
   Preparate din organe (27)
   Preparate din carne de vanat (8)
   Preparate la taierea porcului (3)
   Salate (2)
   Preparate pe baza de gelatina (1)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Preparate din carne tocata
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 6.49
Bitoci
Ingrediente
muschi de vaca (500 g), unt (150 g), cepe (3), sare, piper, smintina (1 ceasca), oua (2), faina (2 linguri).

Mod de preparare
Se toaca carnea si se framinta bine cu 100 g de unt. Se sareaza si se pipereaza. Se formeaza chiftelute mari care se dau prin faina si apoi prin ouale batute ca pentru omleta. Intr-o cratita cu unt incins se pun bitocile la prajit. Cind sunt aproape gata, se toatna peste ele ceapa taiata pestisori care s-a prajit separat si smintina.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Vor avea loc, in Romania, alegeri anticipate, dupa integrarea in UE ?
Da
Nu
Posibil
Nu ma intereseaza
  Hint
Fiecare utilizator are dreptul de a-si urca maxim 3 poze in fiecare din categoriile existente in sectiune Top Poze, de asemenea el poate vota sau adauga un comentariu oricarei poze din aceasta sectiune.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare