Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

23.04.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
   Aperitive calde (61)
» Aperitive reci (67)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Aperitive reci
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 8.33
Branza cu chimen si boia
Ingredienta
brinza de burduf sau cas proaspat (300 g), unt (100 g), boia dulce (1 lingurita), chimen (1 virf de cutit), sare.

Mod de preparare
Brinza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de servit dindu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei grasi, ridichi taiate sub forma de trandafir, castraveciori cruzi, ceapa verde.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Noii sefi ai serviciilor secrete ar trebui sa fie membri ai vreunui partid politic?
Da
Nu
Nu are nicio importanta
  Hint
Cluburile pot fi create doar in subcategoriile deja disponibile din sectiunea Cluburi, pentru crearea unor noi subcategorii, scrie-ti propunerea in sectiunea Contact a sitului.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare