Cont nou
Am uitat parola
   
    
  autentificare automata
       
   Agenda Contacte    Cluburi    Downloads    Top Poze    Director Web    Felicitari    Culinar    Anunturi
   Subtitrari    Wallpapers    Bancuri    Poze    Filme    Texte    Jocuri    Trivia

21.01.2018  

Hi24 Prima pagina
  Culinar
Aperitive-gustari (137)
» Aperitive calde (61)
   Aperitive reci (67)
Preparate din legume (205)
Preparate din carne (232)
Preparate din peste (55)
Supe-ciorbe (99)
Sosuri (29)
Dulciuri (359)
Bauturi (79)
Conserve legume (29)
Conserve fructe (30)
Budinci (78)
  Curs valutar
curs valutar complet
convertor valutar
 
 Retete  
  Aperitive calde
  CAUTA in culinar pe site  
Voteaza
 
rank : 7.79
Alivenci moldovenesti
Ingrediente
1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt, 50 g faina, 4-5 oua, o lingurita cu virf sare.

Mod de preparare
Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot se adauga malaiul, amestecind ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min. dupa care se ia de pe foc. Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate si se servesc calde, cu smintina.
 
Hi24 Prima pagina
  Sondaj  
Daca peste o saptamana ar avea loc alegeri parlamentare, ce partid ati alege ?
Alianta DA
PSD
PRM
UDMR
PNG
PC
PIN
  Hint
Cluburile pot fi create doar in subcategoriile deja disponibile din sectiunea Cluburi, pentru crearea unor noi subcategorii, scrie-ti propunerea in sectiunea Contact a sitului.


  Intrebari Trivia

Crezi ca le stii pe toate?
Testeaza-ti cunostintele generale raspunzand la intrebarile noastre.

  Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul Hi24 si veti fi la curent cu toate noutatile
 
  Contact    Publicitate    Copyright © 2006 HI24.ro - Termeni si conditii de utilizare